Zakelijk

Snel en veilig contact informatie delen. Het is eenvoudig, duurzaam, kostenbesparend en modern. Mocht er een wijziging komen in de gegevens, is dit makkelijk te updaten zonder dat er nieuwe papieren kaartjes moeten worden besteld.

Wat zijn de voordelen van eazycard?

  • Laat jou connecties zien dat je sustainable bezig bent met een houten business kaart
  • Je helpt niet mee aan het creeën van afval
  • De eazycard kan worden overgedragen van de ene medewerker naar de andere. Dit scheelt weer kaartjes weggooien en nieuwe bestellen
  •  De business kaart is tot wel 100.000 keer te gebruiken
  • Een uniforme uitstraling naar al je connecties
  • Het is mogelijk om je logo te laten graveren op de eazycard
  • De gepersonaliseerde pagina kan volledig gemaakt worden in jou eigen huisstijl

 

Linde hout
Beuken hout
Mahonie hout
Kersen hout
Walnoot hout

Wat onze klanten zeggen

Semco Style Institute

Wereldwijd op een duurzame manier connecties maken en relaties opbouwen, dat is waar we in geloven. Eazycard past perfect bij onze waarden en ziet er ook nog eens ontzettend gaaf en uniek uit. Op deze manier blijven visitekaartjes zeker de moeite waard!

StrawTraderz

Wij waren opzoek naar een alternatief voor papieren business kaartjes en kwamen eazycard tegen. Wat een simpel en gaaf product. Wij zijn om en gebruiken geen papieren business kaartjes meer!

Plastic Soup Foundation

Als Plastic Soup Foundation staan we helemaal achter de Eazycard. Voor een bedrijf perfect! Veranderd iemand van functie/telefoonnummer? Kun je dit heel gemakkelijk online aanpassen waardoor je de Eazycard maar eenmaal per peroons hoeft aan te schaffen. Minder plastic én zero waste.

Hebben we je al weten over te halen en wil jij op een duurzamere manier connecties maken? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier.

11 + 7 =